top of page
Zakelijke Supplies ontwerp

Graphic
Design

Aconcept is je nummer één bron voor creatieve ontwerpoplossingen in Geel en omgeving. Wij bieden bedrijven en particulieren een ruim aanbod grafische ontwerpdiensten aan. Wij luisteren actief naar de behoeften van ons klanten en zorgen ervoor dat wij ontwerpen maken die exact aan hun eisen voldoen. Voor een sterk en unieke Logo, huisstijl en website ben je bij ons op het juist adres!

Heb je een andere project? Aarzel dan niet en neem gerust contact op!
 

Stap
1.

Neem met ons contact op!

Wij starten altijd met een telefonisch kennismakingsgesprek.

Bij het gesprek wordt er goed geluisterd naar wat uw wensen en doelen zijn en wat u van ons verwacht.

Advies en tips gegarandeerd!

Logo ontwerp
Ontwerp van het Adreskaartje

Stap
2.

Na ons kennismakingsgesprek maken wij een eerlijke en betaalbare offerte. Elk offerte wordt op maat gemaakt, afhankelijk van de wensen en doelen.

Stap
3.

Na akkoord van offerte starten wij met de eerste ontwerpen!

Eerste ontwerpen binnen de 24U!

U ontvangt altijd 5 verschillende ontwerpen in een PDF formaat waar u uit kan kiezen. 1 correctieronde inbegrepen in de prijs.

Zakelijke Supplies ontwerp
Logo ontwerp

Stap
4.

Na de correctieronde en de gekozen door u ontwerp wordt alles netjes afgewerkt tot in de details en reeds drukklaar  klaar gezet. U ontvangt alle nodige bestanden.

V vorm

Eind

Resultaat

Wij werken van de eerste stap tot en met het voltooide product samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat ze volledig tevreden zijn met het eindproduct. Ons werk is ons passie en daarom doen wij er alles aan om de ideeën van ons klanten op een juiste manier tot leven te brengen.

Tevreden klant = tevreden wij!

"Twijfel niet aan jouw dromen en geef nog vandaag aan jouw bedrijf een nieuwe leven"

bottom of page